foto

Clu Gulager

  • nar. 16.11.1928 (91 let)
    Holdenville, Oklahoma, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tenkrát v Hollywoodu
2018 Children of the Corn: Runaway
Give Till It Hurts
2016 Blue Jay
2015 Director's Commentary: Terror of Frankenstein
Transdarinka
2012 Piraňa 3DD
2009 Krvavá hostina 3: Šťastný konec
2008 Krvavá hostina 2: Masakr
2006 Vic
2005 Krvavá hostina
1999 Palmer's Pick Up
1998 Gunfighter
1994 Puppet Master 5: The Final Chapter
1993 In the Line of Duty: Ambush in Waco (TV film)
Killing Device
1992 Eddie Presley
1991 Mými hrdiny byli vždy kovbojové
1990 Dan Turner, Hollywoodský detektiv
Willies, The
1988 Dostanu tě, syčáku
Krvavé polibky
Nezvaný
Tapeheads
1987 Letní žár
Tajemné zlo
The Offspring
1986 Hunter's Blood
1985 Do noci
Hrůza na londýnském mostě (TV film)
Noční můra v Elm Street 2: Freddyho pomsta
Návrat oživlých mrtvol
Prime Risk
1984 Chattanooga Choo Choo
Zasvěcení
1983 Lies
Living Proof: The Hank Williams Jr. Story (TV film)
1980 Dotek lásky
Karbaník (TV film)
Skyward (TV film)
1979 Lawman Without a Gun (TV film)
Oddíl jedna
Willa (TV film)
1978 A Question of Love (TV film)
Ski Lift to Death (TV film)
Stickin' Together (TV film)
1977 Charlie Cobb: Nice Night for a Hanging (TV film)
Druhá strana půlnoci
1976 Killer Who Wouldn't Die, The (TV film)
1974 Gangsterfilmen
Hit Lady (TV film)
Houston, We've Got a Problem (TV film)
Lon McQ
Smile Jenny, You're Dead (TV film)
1973 Call to Danger (TV film)
Mystery in Dracula's Castle (TV film)
1972 Footsteps (TV film)
Molly and Lawless John
The Glass House (TV film)
Závažná stopa (TV film) - a.z.
1971 Poslední představení
1970 Company of Killers (TV film)
San Francisco International (TV film)
1969 Vítězství
1967 Sullivan's Empire (TV film)
1966 And Now Miguel
1964 The Killers

TV seriály

1988 MacGyver (TV seriál)
Tenký led (S03E13)
1986 Sever a Jih II (TV seriál)
1985 Space (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Sázka na smrt (S02E08)
Pohřeb na padesáté míli (S01E22)
Knight Rider (TV seriál)
Odkoupení (S03E14)
1984 The Master (TV seriál)
1983 Cutter to Houston (TV seriál)
1979 The MacKenzies of Paradise Cove (TV seriál)
1978 Black Beauty (TV seriál)
King (TV seriál)
1976 Once an Eagle (TV seriál)
1975 Kate McShane (TV seriál)
Khan! (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
1970 San Francisco International Airport (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
The Survivors (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Whispering Smith (TV seriál)
1960 The Tall Man (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)

Dokumentární

2014 Out of Print
2011 More Brains! A Return to the Living Dead
2010 Never Sleep Again: The Elm Street Legacy
1986 Fangoria's Weekend of Horrors

Hudební videoklipy

2010 Nico Vega's 'Gravity' (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2005 Project Greenlight 3 (TV pořad)