foto

Barry Duffield

  • nar. 28.2.1962 (57 let)
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Devil's Detour
2014 Field Punishment No.1 (TV film)
2010 Méďa Béďa
2006 Děti z ostrova pokladů 2
1994 Útěk z Absolomu

TV seriály

2016 The Barefoot Bandits (TV seriál)
2013 Spartakus (TV seriál)
Vítězství (S03E10)
Mrtví a umírající (S03E09)
Rozdělené cesty (S03E08)
další epizody (10)
2012 Spartakus (TV seriál)
Hněv bohů (S02E10)
Zrůdy (S02E09)
Vyrovnání (S02E08)
další epizody (4)
2000 Street Legal (TV seriál)
Všeuměl (TV seriál)
1998 Mladý Hercules (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Dobrodružství v obchodu s hříchem 2/2 (S04E02)
Dobrodružství v obchodu s hříchem 1/2 (S04E01)
1995 Herkules (TV seriál)
1992 Shortland Street (TV seriál)

Dokumentární

2018 Full Throttle: The Ernie Williams Story

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace