foto

Petr Varga

  • nar. 25.10.1971 (48 let)
    Komárno, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Případ dvou básníků (TV film)
2017 8 hlav šílenství
2012 Královská aféra
L'olimpiade nascosta (TV film)
O pokladech (TV film)
2010 Běžci (TV film)
2009 Sněžná noc (TV film)
2008 Dívka a kouzelník (TV film)
2006 Malé velké gatě (TV film)
2003 Nalezený ráj
Nezvěstný (TV film)
Želary
2002 Hartova válka
2001 Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
Vzkříšení (TV film)
2000 Soňa si sedne na postel (studentský film)
1998 Jezerní královna
1995 Mutters Courage

TV seriály

2018 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
2017 Ohnivý kuře (TV seriál)
Mlátička a umělec (S04E23)
2015 Atentát (TV seriál)
Právo na prodej (E04)
Policie Modrava (TV seriál)
Vražedné esemesky (S01E12)
2014 Superhrdinovia (TV seriál)
Titáni (E04)
České století (TV seriál)
Ať si jdou (1992) (E09)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
České století (TV seriál)
Všechnu moc lidu Stalinovi (1948) (E04)
Škoda lásky (TV seriál)
Hrdina (S01E13)
Špačkovi v síti času (TV seriál)
Cvikr sem, cvikr tam (E12)
Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 1 (S02E01)
2012 Policajti z centra (TV seriál)
Časová tíseň (E04)
Ztracená brána (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Zázraky života (TV seriál)
Naděje (S02E15)
Dárce (S02E14)
Oslava (S02E13)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Krása bolí (S03E15)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Případy pana Janíka (E11)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Poste restante (TV seriál)
Přepadení (E05)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Bezdomovci (S01E02)
2007 Trapasy (TV seriál)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Manželky se nevyhazují (S01E48)
2005 Eden (TV seriál)
Kdyby všichni chlapi světa (E03)
2004 Místo nahoře (TV seriál)
Všechno je jinak (E13)
Konec světa (E12)
Poslední cesta (E11)
další epizody (9)
Redakce (TV seriál)
2003 Děti planety Duna (TV seriál)
2001 Oběti (TV seriál)
Svědek (E03)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
Omyl krále Šalamouna (E01)

Divadelní záznam

2011 Naši furianti (divadelní záznam)
2009 Maškaráda čili Fantom Opery (divadelní záznam)
2008 Běsi (divadelní záznam)
2007 Soudné sestry (divadelní záznam)
2002 Jak jsem se ztratil aneb Malá vánoční povídka (divadelní záznam)