foto

Vojtěch Fatka

  • nar. 1.1.1959 (60 let)
    Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1994 Žalman a spol "na cestě" (TV film)

TV seriály

2002 Na moll (TV seriál)

Dokumentární

2018 Večer lidí dobré vůle - Velehrad 2018 (koncert)
2017 Večer lidí dobré vůle - Velehrad 2017 (koncert)
2016 Večer lidí dobré vůle - Velehrad 2016 (koncert)
2015 Večer lidí dobré vůle - Velehrad 2015 (koncert)
2014 Večer lidí dobré vůle - Velehrad 2014 (koncert)
2012 Večer lidí dobré vůle - Velehrad 2012 (koncert)
2011 Sólo pro... Glena Hansarda - Speciál (koncert)
Sólo pro... Jarret - Speciál (koncert)
Sólo pro... Nuck Choris, Gang - Speciál (koncert)
Sólo pro... Oskara Petra (koncert)
2010 Ecce homo lohas (TV film)
Okamžik zrodu (TV film)
Ombudsman stokrát jinak (TV film)
2007 Sólo pro... Andreje Šebana (koncert)
Sólo pro... Szidi Tobias (koncert)
2006 Sólo pro... Hammel & Hladík (koncert)
Sólo pro... Martu Töpferovou (koncert)
Sólo pro... Vlastu Třešňáka (koncert)
2005 Austerlitz 1805 - Slavkov 2005 (TV film)
Cesta praporů (TV film)
Jak se vyhrává bitva (TV film)
Pavel Fajt, bubeník (TV film)
Sólo pro... Jazz Q (koncert)
2004 Koně v Brně (TV film)
Sólo pro... Tara Fuki (koncert)
Sólo pro... Vladimíra Václavka (koncert)
2002 Blues ze Staré Pekárny (koncert)
Sólo pro... Hm... (koncert)
Sólo pro... Jakuba Nohu (koncert)
Sólo pro... Ty Syčáci (koncert)
Sólo pro... Vladimíra Mišíka (koncert)
2001 Cimbal Classic (koncert)
Cop (koncert)
Monkey Business (koncert)
Čankišou (koncert)
2000 Marsyas (koncert)
Nezmaři (koncert)
Zpívání na farmě (TV seriál)
1999 Akustika srdce aneb Panu profesorovi s láskou (TV film)
Arakain (koncert)
Druhá tráva a Peter Rowan (koncert)
Hana a Petr Ulrychovi a Javory (koncert)
Irish Dew a České srdce (koncert)
Jablkoň a Rassin Akirfa (koncert)
Kamelot (koncert)
Kukulín a Českomoravská hudební společnost (koncert)
Natalie a Natalika (koncert)
Taxmeni (koncert)
Václav Koubek a Chesed (koncert)
Věra Martinová a přátelé (koncert)
1998 Cop (koncert)
1997 Hořký plamen (koncert)
Hradišťan a Spirituál Kvintet (koncert)
1996 Všude najlepší (koncert)
1995 35 let Spirituál kvintetu (koncert)
Kalamity Jane (TV film)
Progres hraje s Laurou - Laura hraje s Progresem (koncert)
Rangers na vodě (koncert)
V jeslích dítě spinká (koncert)
Vracaja sa dom (koncert)
Vzpomínka na Karla Kryla (koncert)
1994 Cesta za duhou (TV film)
Recitál Wabiho Daňka (koncert)
To ne, to tedy ne (TV film)
1993 Pivní džíp (koncert)
Progres story (koncert)
Recitál Ivo Jahelky (TV film)
Recitál Pepy Nose (koncert)
Recitál skupiny Třeboňští pištci
Weekend Michala Tučného (koncert)
1992 Recitál Idy Kellarové (koncert)
Recitál skupiny Klíč (TV film)
Recitál skupiny Nezmaři (koncert)

TV pořady

2015 Kde domov mů(ó)j (TV pořad)
2012 Brno Open 2012 (TV pořad)
Dance Life Tour 2012 (TV pořad)
2011 Beat Street 2011 (TV pořad)
Brno Open 2011 (TV pořad)
2010 Brno Open 2010 (TV pořad)
Dance World 2010 (TV pořad)
2009 Brno Open 2009 (TV pořad)
Dance World 2009 (TV pořad)
Hry handicapovaných talentů (TV pořad)
2008 Brno Open 2008 (TV pořad)
2007 Brno Open 2007 (TV pořad)
Diskodrom 2007 (TV pořad)
Silvestr s četníky (TV pořad)
2006 Brno Open 2006 (TV pořad)
Cesty (TV pořad)
Diskodrom 2006 (TV pořad)
2005 Brno Open 2005 (TV pořad)
Diskodrom 2005 (TV pořad)
Koně v Brně 2005 (TV pořad)
2004 Diskodrom 2004 (TV pořad)
To mě baví (TV pořad)
2003 Brno Open 2003 (TV pořad)
Vánoce v Dětském domově Dagmar (TV pořad)
2001 Zpívání na Frgálu (TV pořad)
Zpívání na Košumberku (TV pořad)
2000 Mezi proudy (TV pořad)
Vánoce s Hutkou (TV pořad)
1999 Crescendo (TV pořad)
Kytice z Uherskobrodska (TV pořad)
1998 Zvěstujem vám radost (TV pořad)
1996 Divné století (TV pořad)
Přezůvky s sebou (TV pořad)
Ukolébavky z Telče (TV pořad)
Vánoce s Hradišťanem (TV pořad)
1995 Country na vodě (TV pořad)
1993 Mistři klasické kytary (TV pořad)
Tuhle písničku chtěl bych ti, lásko, dát (TV pořad)
1992 Nadoraz v Obludáriu (TV pořad)
Šťastné a veselé (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2002 Na moll (TV seriál)

Dokumentární

1995 35 let Spirituál kvintetu (koncert)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace