foto

Colleen Dewhurst

  • nar. 3.6.1924
    Montréal, Quebec, Kanada
  • zem. 22.8.1991 (67 let)
    South Salem, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Hotýlek
Zemřít mladý
1990 Kaleidoskop (TV film)
Lucernový vrch (TV film)
Vymítač ďábla III
Woman in the Wind
1989 Termini Station
Ti, které tu zanechala (TV film)
1988 Obsessed
1987 Anna ze Zelených vršků: Další osudy (TV film)
Bigfoot (TV film)
Hitting Home (TV film)
1986 As Is (TV film)
Between Two Women (TV film)
Chlapec, který uměl létat
Johnny Bull (TV film)
Meč Gideonův (TV film)
1985 Anna ze Zelených vršků (TV film)
1984 Policajt z Hollywoodu (TV film)
You Can't Take It with You (TV film)
1983 Alenka v říši divů (TV film)
Mrtvá zóna
1982 Bratrská výpomoc (TV film)
1981 A Few Days in Weasel Creek (TV film)
1980 Baby Comes Home (TV film)
Death Penalty (TV film)
Escape (TV film)
Guyana Tragedy: The Story of Jim Jones (TV film)
Hold
Konečný úkol
Vhodný dárce (TV film)
Women's Room, The (TV film)
1979 And Baby Makes Six (TV film)
Mary and Joseph: A Story of Faith (TV film)
Silent Victory: The Kitty O'Neil Story (TV film)
When a Stranger Calls
1978 Ledové království
Third Walker, The
1977 Annie Hallová
Simple Gifts (TV film)
1975 Moon for the Misbegotten, A (TV film)
1974 McQ
Parker Adderson, Philosopher (TV film)
The Story of Jacob and Joseph (TV film)
1972 Malí kovbojové
The Hands of Cormac Joyce (TV film)
1971 Last Run, The
Price, The (TV film)
1967 Crucible, The (TV film)
1966 Krásné šílenství
1962 Focus (TV film)
1961 Foxes, The (TV film)
1960 Man on a String
1959 Burning Bright (TV film)
Medea (TV film)
Příběh jeptišky

TV seriály

1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Of Corsets and Secrets and True, True Love (S02E04)
The Materializing of Duncan McTavish (S01E04)
The Quarantine at Alexander Abraham's (S01E03)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1985 Léta Páně (TV seriál)
1982 Modrá a šedá (TV seriál)
1979 Studs Lonigan (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1955 Camera Three (TV seriál)

Dokumentární

1990 The Civil War (TV seriál)
1985 Eugene O'Neill: A Glory of Ghosts (TV film)
1984 Ingrid
The Good Fight: The Abraham Lincoln Brigade in the Spanish Civil War
1971 Portrait of an Actor

Host

TV pořady

1986 The 38th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1982 Night of 100 Stars (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace