foto

Sabine Koning

  • nar. 13.9.1973 (46 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Zoop v Jižní Americe
2005 Zoop v Africe
1998 Goede tijden, slechte tijden: De reünie (TV film)
1997 Superhvězdy

TV seriály

2004 Het glazen huis (TV seriál)
Zoop (TV seriál)
2001 Costa! (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
M'n Dochter en Ik (TV seriál)
1994 Onderweg naar morgen (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky