foto

Jelena Machova

  • nar. 18.12.1985 (34 let)
    Novokuznetsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bolšaja poezija
2018 Ať je Líza!
2016 Gorodskije ptički
2015 Insajt
2014 Nápravná třída
2008 Šviháci
2007 Vaněčka
2006 Graffiti

TV seriály

2019 Triada (TV seriál)
Veďma (TV seriál)
2018 Děvočki ně sdajutsja (TV seriál)
2016 Puškin (TV seriál)
2015 Saša+Daša+Glaša (TV seriál)
2014 Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Prosti meňa, mama (TV seriál)
Taťjanina noč (TV seriál)
2013 Poslednij iz Magikjan (TV seriál)
2012 Šerif (TV seriál)
Něvesta (S02E03)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Pereljotnaja ptica (S03E03)
Svetofor (TV seriál)
2010 Jefrosinja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky