foto

Roy Christopher

  • nar. 27.12.1935 (84 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1981 All the Way Home (TV film)
1979 Skinflint: A Country Christmas Carol (TV film)
1977 Our Town (TV film)

TV seriály

2005 Freddie (TV seriál)
2004 Frasier (TV seriál)
Dobrou noc, Seattle 2/2 (S11E24)
Dobrou noc, Seattle 1/2 (S11E23)
Střípky vzpomínek (S11E22)
další epizody (13)
2003 Frasier (TV seriál)
Vánoce v rauši (S11E11)
A cenu SeaBee získává... (S11E10)
Vůně růží a střelného prachu (S11E09)
další epizody (25)
2002 Frasier (TV seriál)
My dva králové (S10E10)
Niles má křehké srdce (S10E09)
Čekání je nejhorší (S10E08)
další epizody (22)
2001 Frasier (TV seriál)
Boj za tátu (S09E11)
Kariéra v ohrožení (S09E10)
Boj o Kirbyho (S09E09)
další epizody (27)
2000 Frasier (TV seriál)
Maryiny Vánoce (S08E08)
Nový kamarád (S08E07)
Něžná zákonná péče (S08E06)
další epizody (21)
1999 Becker (TV seriál)
Activate Your Choices (S01E15)
Love! Lies! Bleeding! (S01E12)
Scriptus Interruptus (S01E11)
další epizody (6)
Frasier (TV seriál)
Hádka před Vánocemi (S07E11)
Šuškanda (S07E10)
Chytrý synáček (S07E09)
další epizody (23)
1998 Becker (TV seriál)
City Lights (S01E07)
Man Plans, God Laughs (S01E06)
My Dinner with Becker (S01E05)
další epizody (7)
Frasier (TV seriál)
Veselé Vánoce, paní Moskowitzová (S06E10)
Půjčka (S06E09)
Zlatá zástěra (S06E08)
další epizody (25)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
Back Issues (S01E01)
Frasier (TV seriál)
Vánoční vyhlídky (S05E09)
Život s láskou a celebritami (S05E08)
Frasier v sukních (S05E07)
další epizody (22)
Křídla (TV seriál)
Raging Bull*&@! (S08E22)
Oedipus Wrecks (S08E21)
Heartache Tonight (S08E20)
další epizody (9)
1996 Frasier (TV seriál)
Náš otec, jehož umění není nebeské (S04E08)
Smíšené páry (S04E06)
Hlavolam (S04E05)
další epizody (7)
Křídla (TV seriál)
Wingless: Part 3 (S08E10)
Wingless: Part 2 (S08E09)
Wingless: Part 1 (S08E08)

Dokumentární

1994 Men, Movies & Carol (TV film)

TV pořady

2008 The 80th Annual Academy Awards (TV pořad)
2006 The 78th Annual Academy Awards (TV pořad)
2005 The 77th Annual Academy Awards (TV pořad)
1997 The 69th Annual Academy Awards (TV pořad)
1995 The 67th Annual Academy Awards (TV pořad)
1994 The 66th Annual Academy Awards (TV pořad)
1990 The 42nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1987 The 39th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1984 The 56th Annual Academy Awards (TV pořad)
1981 The 53rd Annual Academy Awards (TV pořad)
1979 The 51st Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky