foto

Mark Ellis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Pianistova dcera (TV film)
Síla lidskosti (TV film)
Test
2001 Conspiracy Guy: Behind the Coat (TV film)
2000 Moje zlaté děti (TV film)
1999 Dash a Lilly (TV film)
Dear America: A Picture of Freedom (TV film)
P.T. Barnum, král cirkusu (TV film)
1998 Pawn, The

TV seriály

2011 Flashpoint (TV seriál)
Shockwave (S04E07)
2008 M.V.P. (TV seriál)
2006 At the Hotel (TV seriál)
2005 Kojak (TV seriál)
2004 Dark Oracle (TV seriál)
Shields Stories, The (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Únik informací (S01E12)
2001 Paradise Falls (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2017 X-company (TV seriál)
Památka (S03E10)
Palba do vlastních řad (S03E09)
Pomsta (S03E08)
další epizody (10)
2016 X-company (TV seriál)
19. srpna (S02E10)
Řezník a šroub (S02E09)
Vlast (S02E08)
další epizody (10)
2015 X-company (TV seriál)
Do jámy lvové (S01E08)
Kolaboranti (S01E07)
V rukou nepřítele (S01E06)
další epizody (8)
2008 Flashpoint (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 X-company (TV seriál)
Do jámy lvové (S01E08)
Smrtící polibek (S01E03)
Zkouška ohněm (S01E02)
další epizody (4)
2008 Flashpoint (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky