foto

Stephanie Morgenstern

  • nar. 10.12.1965 (53 let)
    Geneva, Genf, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Autobusy mé sestry (TV film)
2003 Cold Creek Manor
Miss Spider - Film (TV film)
Stella
2000 Café Olé
Hodina duchů
Maelström
1999 Dash a Lilly (TV film)
Our Guys: Outrage at Glen Ridge (TV film)
P.T. Barnum, král cirkusu (TV film)
1998 2 secondes
Intrikánka (TV film)
1997 Sladké zítřky
1995 Butterbox Babies
1993 Taking Liberty
1992 Společníci (TV film)
1990 Ding et Dong le film
Louskáček
Moody Beach
1986 Gift for Kate, A
Toby
1985 Blue Line
1978 Jacob Two-Two Meets the Hooded Fang

TV seriály

2009 Flashpoint (TV seriál)
Haunting the Barn (S01E12)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Scorpio (S01E01)
2006 At the Hotel (TV seriál)
Yin! Yang! Yo! (TV seriál)
2005 Miss BG (TV seriál)
2004 Atomic Betty (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2001 All Souls (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
2000 Canada: A People's History (TV seriál)
1999 Dragon Tales (TV seriál)
1998 Mythic Warriors: Guardians of the Legend (TV seriál)
Pěkní ptáčkové (TV seriál)
1997 Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)
1996 Blazing Dragons (TV seriál)
Wind at My Back (TV seriál)
1995 Sailor Moon (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1991 Rupert (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
Runaway (S02E08)
1989 Smoggies, The (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
1986 Dcera senátora Spearfielda (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)
1976 For the Record (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2017 X-company (TV seriál)
Remembrance (S03E10)
Friendly Fire (S03E09)
Naqam (S03E08)
další epizody (10)
2016 X-company (TV seriál)
August 19th (S02E10)
Butcher and Bolt (S02E09)
Fatherland (S02E08)
další epizody (10)
2015 X-company (TV seriál)
Into the Fire (S01E08)
Quislings (S01E07)
In Enemy Hands (S01E06)
další epizody (8)
2008 Flashpoint (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 X-company (TV seriál)
Remembrance (S03E10)
Naqam (S03E08)
2016 X-company (TV seriál)
Fatherland (S02E08)
2015 X-company (TV seriál)
Kiss of Death (S01E03)
Trial by Fire (S01E02)
Pilot (S01E01)
2008 Flashpoint (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Musíme plenit (S04E08)
2017 X-company (TV seriál)
Remembrance (S03E10)
Friendly Fire (S03E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace