foto

Stephanie Morgenstern

  • nar. 10.12.1965 (54 let)
    Geneva, Genf, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Before I Go
2005 Autobusy mé sestry (TV film)
2003 Cold Creek Manor
Miss Spider - Film (TV film)
Stella
2000 Café Olé
Hodina duchů
Maelström
1999 Dash a Lilly (TV film)
Our Guys: Outrage at Glen Ridge (TV film)
P.T. Barnum, král cirkusu (TV film)
1998 2 Seconds
Intrikánka (TV film)
1997 Sladké zítřky
1995 Butterbox Babies
1993 Taking Liberty
1992 Společníci (TV film)
1990 Ding et Dong le film
Louskáček
Moody Beach
1986 Gift for Kate, A
Toby
1985 Blue Line
1978 Jacob Two-Two Meets the Hooded Fang

TV seriály

2009 Flashpoint (TV seriál)
Haunting the Barn (S01E12)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Scorpio (S01E01)
2006 At the Hotel (TV seriál)
Yin! Yang! Yo! (TV seriál)
2005 Miss BG (TV seriál)
2004 Atomic Betty (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
Victoria (S01E12)
2001 All Souls (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
2000 Canada: A People's History (TV seriál)
1999 Dragon Tales (TV seriál)
1998 Mythic Warriors: Guardians of the Legend (TV seriál)
Pěkní ptáčkové (TV seriál)
1997 Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)
1996 Blazing Dragons (TV seriál)
Wind at My Back (TV seriál)
1995 Sailor Moon (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1991 Rupert (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
Runaway (S02E08)
1989 The Smoggies (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
1986 Dcera senátora Spearfielda (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)
1976 For the Record (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2017 X-company (TV seriál)
Památka (S03E10)
Palba do vlastních řad (S03E09)
Pomsta (S03E08)
další epizody (10)
2016 X-company (TV seriál)
19. srpna (S02E10)
Řezník a šroub (S02E09)
Vlast (S02E08)
další epizody (10)
2015 X-company (TV seriál)
Do jámy lvové (S01E08)
Kolaboranti (S01E07)
V rukou nepřítele (S01E06)
další epizody (8)
2008 Flashpoint (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 X-company (TV seriál)
Památka (S03E10)
Pomsta (S03E08)
2016 X-company (TV seriál)
Vlast (S02E08)
2015 X-company (TV seriál)
Smrtící polibek (S01E03)
Zkouška ohněm (S01E02)
Pilotní díl (S01E01)
2008 Flashpoint (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Břemeno pravdy (TV seriál)
Guilt by Association (S02E04)
The Milk of Human Kindness (S02E03)
2018 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Musíme plenit (S04E08)
2017 X-company (TV seriál)
Památka (S03E10)
Palba do vlastních řad (S03E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky