foto

Wim de Meijer

  • nar. 16.2.1937
    Den Haag, Zuid-Holland, Nizozemsko
  • zem. 9.4.1993 (56 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 De stilte rond Christine M.
1980 Het teken van het beest
1977 Oranžský voják
1974 Dakota
1973 Frank en Eva
1971 Blue Movie
1968 Magnífico Tony Carrera, El

TV seriály

1989 Vreemde praktijken (TV seriál)
1986 Het wassende water (TV seriál)
1984 Schoppentroef (TV seriál)
1974 Centraal station (TV seriál)
1973 Waaldrecht (TV seriál)
1964 Maigret (TV seriál)
1955 Swiebertje (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky