foto

Kenneth More

  • nar. 20.9.1914
    Gerrards Cross, Buckinghamshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 12.7.1982 (67 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 A Tale of Two Cities (TV film)
1979 Astronaut na dvoře krále Artuše
1978 Englishman's Castle, An (TV film)
Leopard in the Snow
1977 Viaje al centro de la Tierra
1976 Pantoflíček a růže
1970 Scrooge
1969 Bitva o Británii
Jaká to rozkošná válka!
Špiónka beze jména
1968 Katanga: Jednou do pekel a zpět
1966 Final Demand (TV film)
1965 Sběratel
1963 The Comedy Man
1962 Heart to Heart (TV film)
Nejdelší den
Some People
We Joined the Navy
1961 The Greengage Summer
1960 Man in the Moon
Potopte Bismarck!
1959 Severozápadní hranice
The 39 Steps
Thirty-Nine Steps, The
1958 Next to No Time
The Sheriff of Fractured Jaw
Zkáza Titaniku
1957 Admirable Crichton, The
1956 Reach for the Sky
1955 Raising a Riot
The Deep Blue Sea
The Man Who Loved Redheads
1954 Doktor v domě
1953 Genevieve
Never Let Me Go
Our Girl Friday
The Yellow Balloon
1952 Brandy for the Parson
1951 Appointment with Venus
Galloping Major, The
Není cesty v oblacích
The Clouded Yellow
1950 Chance of a Lifetime
Ranní vyplutí
The Franchise Affair
1949 Man on the Run
Now Barabbas
Stop Press Girl
1948 Boj o jižní točnu
1947 Toad of Toad Hall (TV film)
1946 They Flew Through Sand (TV film)
Škola tajné služby
1937 Carry On London
Windmill Revels
1935 Look Up and Laugh

TV seriály

1974 Father Brown (TV seriál)
1967 Sága rodu Forsytů (TV seriál)
White Rabbit, The (TV seriál)
1966 Lord Raingo (TV seriál)
1946 For the Children (TV seriál)

Dokumentární

1996 Very Best of Sid James, The - a.z.
1978 The Silent Witness

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace