foto

John Krausa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Cordelia
2018 Walk Like a Panther
2017 Vtipná kráva
2005 Hooligans
2004 Kazatel
2002 Stretford Wives, The (TV film)
2001 Vykradači hrobek
1999 Válečníci (TV film)
1998 Dvakrát do stejné řeky
1997 Girl with Brains in Her Feet, The
The James Gang
1996 Vraždící jazyk
1995 Clockwork Mice

TV seriály

2017 Little Boy Blue (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2016 The Level (TV seriál)
2015 The Trials of Jimmy Rose (TV seriál)
2012 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2010 Accused (TV seriál)
Alison's Story (S01E06)
Kenny's Story (S01E05)
Liam's Story (S01E04)
další epizody (6)
Přežít! (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2008 Přežít! (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (5)
2006 Young Dracula (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky