foto

Kirsty Strain

  • nar. 18.12.1980 (40 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 On the Outside
2018 Echoes That Remain
Make Me Up
Only You
2017 And Violet
Anna a apokalypsa
2012 Tam nahoře
2009 Taggart: Sbohem, miláčku (TV film)
2008 Harris Tweed Story, The

TV seriály

2019 Guilt (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2017 Cizinka (TV seriál)
A. Malcolm (S03E06)
2016 One of Us (TV seriál)
Beneath the Surface (E02)
2014 Scot Squad (TV seriál)
2009 Burnistoun (TV seriál)
2002 River City (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Echoes That Remain

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Echoes That Remain

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky