foto

Alexandr Duděnkov

  • nar. 19.10.1993 (25 let)
    Pochinki, Nizhegorodskaya oblast, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Viktorija
2014 Gvozď

TV seriály

2018 Duet po pravu (TV seriál)
Děkabristka (TV seriál)
Lastočka (TV seriál)
2017 Morozova (TV seriál)
Operacija Muchabbat (TV seriál)
Tot kto čitajet mysli (TV seriál)
2016 Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
2015 Vzroslyje dočeri (TV seriál)
Škola vyživanija ot odinokoj ženščiny s tremja děťmi v uslovijach krizisa (TV seriál)
2014 Perevozčik (TV seriál)
2011 Univer. Novaja obščaga (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace