foto

Carlos Cuevas

  • nar. 27.12.1995 (24 let)
    Montcada i Reixac, Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 El verano que vivimos
2019 Gente que viene y bah
2015 Ahora o nunca
2010 Cruzando el límite

TV seriály

2021 Merlí: Sapere Aude (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2020 Kroniky Idhunu (TV seriál)
Pojď se mnou (E05)
Plán na vysvobození (E04)
Ayshelova hůl (E03)
další epizody (5)
Někdo musí zemřít (TV seriál)
Zmáčknout spoušť (E03)
Zamířit (E02)
Vypustit kořist (E01)
2019 45 ot/min (TV seriál)
Poslední song (E13)
Soutěž (E12)
Nabídka (E11)
další epizody (13)
Merlí: Sapere Aude (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2018 Merlí (TV seriál)
Episode 14 (S03E14)
Episode 13 (S03E13)
2017 Merlí (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
další epizody (12)
2016 Merlí (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
Ministerstvo času (TV seriál)
Cambio de tiempo (S02E13)
Hasta que el tiempo nos separe (S02E12)
Separadas por el tiempo (S02E10)
2015 Merlí (TV seriál)
Nietzsche (S01E13)
Hume (S01E12)
Los sofistas (S01E11)
další epizody (13)
2012 Tajemná Calenda (TV seriál)
El aullido (S01E12)
Mentiras (S01E11)
Culpable (S01E10)
další epizody (12)
2005 Ventdelplà (TV seriál)
2002 Ať žije S Club! (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky