foto

Maxim Zykov

  • nar. 4.3.1981 (38 let)
    Chernogorsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Možno mně těbja obňať? (TV film)
2011 Unaveni sluncem 3: Citadela
2008 Zpátky na frontě
2007 Krutost
2006 Průsmyk smrti (TV film)
2003 Dněvnik kamikadze

TV seriály

2016 Čjornaja koška (TV seriál)
2015 Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Tretij pojedinok (TV seriál)
2014 Kuraž (TV seriál)
2013 Karina krasnaja (TV seriál)
Syn otca narodov (TV seriál)
2012 A u nas vo dvore... (TV seriál)
2010 Pobeg (TV seriál)
2007 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Avral (S01E02)
2004 Diversant (TV seriál)
Trestný prapor (TV seriál)
2003 Podari mně žizň (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Vandaly (S01E27)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Tým snů

TV seriály

2011 Univer. Novaja obščaga (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky