foto

Jaime M. Callica

  • nar. Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Best Friend's Betrayal (TV film)
My Mom's Letter from Heaven (TV film)
Ruby Herring Mysteries: Silent Witness (TV film)
2018 Christmas on Holly Lane (TV film)
Memories of Christmas (TV film)
Secret Millionaire (TV film)
2017 Love at First Bark (TV film)
Power Rangers: Strážci vesmíru
The Perfect Pickup
2016 Most, díl 2. (TV film)
2015 Most, díl 1. (TV film)
2014 Kámoš napořád
2012 Big Time Movie (TV film)
Rags (TV film)
2010 Percy Jackson: Zloděj blesku

TV seriály

2019 The InBetween (TV seriál)
2018 UnREAL (TV seriál)
Transference (S03E06)
Gestalt (S03E05)
Confront (S03E04)
2017 Imaginary Mary (TV seriál)
Lucifer (TV seriál)
Vegas With Some Radish (S03E06)
2016 Motiv (TV seriál)
Navždy nám zůstane Oddělení vražd (S04E13)
2015 Městečko Pines (TV seriál)
The Romeo Section (TV seriál)
2014 The 100 (TV seriál)
Já a robot (TV seriál)
Slaměný vrah (E13)
Stvořitel (E09)
Není úniku (E08)
2013 Já a robot (TV seriál)
Pokrevní bratři (E05)
Podle protokolu (E03)
Kůže (E02)
King a Maxwellová (TV seriál)
Motiv (TV seriál)
Ten, co vyváznul (S01E13)
2011 Tajemství kruhu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace