foto

Eva von Hanno

  • nar. 13.4.1945 (74 let)
    Oslo, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Deadline Torp (TV film)
1996 Hamsun
1988 Brun bitter
1986 Amorosa
På liv och död
1985 Hustruer - ti år etter
1982 Fanny a Alexandr
Let orla
1978 Formynderne
Podzimní sonáta
1977 Bum!
1974 Bobbys krig
1973 Brannen
Linina svatba
1972 Fjeldeventyret (TV film)
Lukket avdeling
1970 Balladen om mestertyven Ole Høiland
Selma Brøter (TV film)
Småborgerbryllup (TV film)
1967 Musikanter

TV seriály

2014 Struggle for Life (TV seriál)
1998 Hotel Cæsar (TV seriál)
Nini (TV seriál)
1972 Alberte (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace