foto

Brenda Campbell

  • nar. 22.4.1967 (52 let)
    Charlottetown, Prince Edward Island, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Three Bedrooms, One Corpse: An Aurora Teagarden Mystery (TV film)
2015 The Unauthorized Beverly Hills, 90210 Story (TV film)
2014 Til Death Do Us Part (TV film)
2013 Vystrašený šepot (TV film)
2010 Death Wish
Únos: 48 hodin v ohrožení
2009 Rodina v ohrožení
2007 Dobří sousedé (TV film)
Žena v utajení (TV film)
2006 Osm statečných
Vezmi mě zpátky
2005 Saving Milly (TV film)
2004 Znamení hada
2002 Mangler 2
2001 L.A.P.D.: To Protect and to Serve (TV film)
Překročená mez
2000 Best Actress (TV film)
Schody smrti (TV film)
Závod o zlato (TV film)

TV seriály

2014 Cedar Cove (TV seriál)
Letting Go: Part 1 (S02E01)
2011 Svatyně (TV seriál)
Hlubiny (S04E11)
2009 Láska je Láska (TV seriál)
Laškování k popukání (S06E03)
2008 Láska je Láska (TV seriál)
Lunární cyklus (S05E11)
Lesby utržené ze řetězu (S05E07)
2006 Lovci duchů (TV seriál)
Dead Man's Blood (S01E20)
2005 Instinkt zabijáka (TV seriál)
2004 Dotek zla (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Lapák (S01E12)
2003 Volání mrtvých (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Loupež (S01E11)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Pasadena (TV seriál)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Luchadores, Los (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace