foto

Craig Parker

  • nar. 12.11.1970 (47 let)
    Suva, Fiji
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (4)

Herecká filmografie

Filmy

2012 Zkáza lodi Endurance (TV film)
2011 Waitangi: What Really Happened (TV film)
2009 Underworld: Vzpoura Lycanů
2006 Return of the Jackalope
2002 Pán prstenů: Dvě věže
2001 Nikdo tě neuslyší
Pán prstenů: Společenstvo Prstenu
1998 Vojákova milenka
1993 Monstrum (TV film)

TV seriály

2014 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Střelec (S11E22)
2013 Království (TV seriál)
Ospalá díra (TV seriál)
Pojídač hříchů (S01E06)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Splacený dluh (S05E04)
2012 Auckland Daze (TV seriál)
Spartakus (TV seriál)
Hněv bohů (S02E10)
Zrůdy (S02E09)
Vyrovnání (S02E08)
další epizody (10)
2010 Spartakus (TV seriál)
Prozření (S01E12)
Sacramentum Gladiátorům (S01E02)
Rudý had (S01E01)
2009 Diplomatic Immunity (TV seriál)
2008 Tajemství Pravdy (TV seriál)
2005 Power Rangers S.P.D. (TV seriál)
2003 Power Rangers Ninja Storm (TV seriál)
2001 Nemocnice Mercy Peak (TV seriál)
Xena (TV seriál)
K Heliconu a zpět (S06E15)
1999 Xena (TV seriál)
Klíč ke království (S04E10)
1998 Mladý Hercules (TV seriál)
Twist in the Tale, A (TV seriál)
1997 2 People (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Jemu zvoní hrana (S02E16)
1996 City Life (TV seriál)
1992 Shortland Street (TV seriál)
1987 Gloss (TV seriál)

Dokumentární

2008 Rocked the Nation (TV seriál) - a.z.
2003 From Book to Script: Finding the Story - a.z.
Intrepid Journeys (TV seriál)
Music for Middle-Earth - a.z.

TV pořady

1990 Nightline (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace