foto

Ilse Van Hoecke

  • nar. 1975
    Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Feest! 50 jaar televisie (TV film)
2002 Alias
Science Fiction
2000 Team Spirit
1999 2 straten verder

TV seriály

2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
Verschoten & zoon (TV seriál)
W817 (TV seriál)
1998 Deman (TV seriál)
1997 Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Swingpaleis, Het (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky