foto

Hana Beránková

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1988 Zlatý copánek (TV film)
Čertova skála (TV film)
1987 Ohnivé ženy mezi námi (TV film)
1986 Vděčná zvířátka (TV film)
1985 Nebožtík si nepřál květy (TV film)
1984 Budulínek Mandelinka (TV film)
1983 Co poudala bába Futéř (TV film)
Darmošlap z Nemanic a princezna Terezka (TV film)
1982 Potrhlá Andula (TV film)
Vojáček a dračí princezna (TV film)
1979 Hastrmanská povídačka (TV film)
1976 Birlibán (TV film)
1974 Barunka (TV film)
1971 Za rok přijdu zas (TV film)
1963 Umřel nám pan Foerster (studentský film)
1962 Večer (studentský film)
1961 Černobílá Sylva (studentský film)

TV seriály

1988 Strom pohádek (TV seriál)
O třech synech (E06)
O chytré Marině (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace