foto

Clyde Whitham

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Big Gold Brick
2017 Tvář vody
2016 Special Correspondents
2015 Portal to Hell!!!
2001 Žabí princ v New Yorku (TV film)
1999 Winslow Homer: An American Original (TV film)
1996 The Boor

TV seriály

2018 Vítejte ve Star Falls (TV seriál)
2016 Dark Matter (TV seriál)
Welcome to Your New Home (S02E01)
Muž hledá ženu (TV seriál)
Feather (S02E02)
2015 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Právo na prohibici (S09E06)
2013 Cracked (TV seriál)
Voices (S02E08)
Království (TV seriál)
2010 Rookie Blue (TV seriál)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
Slings and Arrows (TV seriál)
2002 Salem Witch Trials (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
1997 Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)
1991 Heritage Minutes (TV seriál)
The Hidden Room (TV seriál)
1988 Válka světů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky