foto

Ralf M. Mendle

  • nar. 31.3.1965 (54 let)
    Ulm, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Tonio & Julia – Schuldgefühle (TV film)
Tonio & Julia – Wenn einer geht (TV film)
2018 Wilsberg - Morderney (TV film)
2017 Wilsberg - Alle Jahre wieder (TV film)
Wilsberg - Straße der Tränen
2016 Zazy
2015 God of Happiness
2014 Alleine war gestern (TV film)
2012 Pommes Essen
2011 Ein Tick anders
2010 24h Marrakech
Snowman's Land
Verreckt
2008 Robin
2006 Neandertal
Poldis Engel (studentský film)
2005 Wahrheit oder Pflicht
2001 Grau
2000 Vita reducta (studentský film)

TV seriály

2019 Friesland (TV seriál)
Asche zu Asche (E08)
2017 Friesland (TV seriál)
Irrfeuer (E04)
2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
Comedy Rocket (TV seriál)
2013 Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2003 Was nicht passt wird passend gemacht - Die Serie (TV seriál)

Dokumentární

2009 Günter Wallraff: Schwarz auf Weiss
2005 Kippenberger - Der Film
2001 Der weiße Wal (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace