foto

Doris Svedlund

  • nar. 11.12.1926
    Stockholm, Švédsko
  • zem. 7.9.1985 (58 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Vargen (TV film)
1974 Kulstötaren
1971 Člověk z druhé strany
1962 Dödens arlekin (TV film)
På jakt efter lyckan (TV film)
1961 Frisöndag (TV film)
1958 Påsk (TV film)
1957 Möten i skymningen
1956 Den långa julmiddagen
Moln över Hellesta
1955 Paradiset
Våld
1954 Café Lunchrasten
Gud fader och tattaren
1952 Blondie Biffen och Bananen
Kärlek
Möte med livet
1951 Frånskild
1950 Bílá kočka
1949 Bohus Bataljon
Smeder på luffen
Vězení
1946 Když louky kvetou

TV seriály

1986 Gösta Berlings saga (TV seriál)
1985 Rid i natt! (TV seriál)
1984 Träpatronerna (TV seriál)
1978 Strandvaskeren (TV seriál)
1977 Lära för livet (TV seriál)
1968 Slättemölla by (TV seriál)
1962 Halsduken (TV seriál)
1951 Foreign Intrigue (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky