foto

Brad Rearden

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Kdo je ta holka
1984 Terminátor
1980 Return, The
1979 Němý výkřik
1978 A Family Upside Down (TV film)
1977 Haunted
Hi-Riders
Peter Lundy and the Medicine Hat Stallion (TV film)
1975 Katherine (TV film)
1973 The Student Teachers

TV seriály

1978 David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky