foto

Claudia Vismara

  • nar. 25.2.1987 (34 let)
    Bollate, Lombardy, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 La Banalità del Crimine
2016 My Father Jack
2013 Spaghetti story
2012 Geheimnis der Villa Sabrini, Das (TV film)
2009 Tutte le donne di un uomo da nulla

TV seriály

2019 Rocco Schiavone (TV seriál)
Fate il vostro gioco (S03E04)
La vita va avanti (S03E01)
2018 Rocco Schiavone (TV seriál)
Dřív než kohout zakokrhá (S02E04)
Prach a stín (S02E03)
Celá pravda (S02E02)
další epizody (4)
2016 Rocco Schiavone (TV seriál)
Jarní úklid (S01E06)
Bylo to v květnu (S01E05)
Mimo sezónu (S01E04)
další epizody (6)
2015 Il paradiso delle signore (TV seriál)
2013 Come un delfino - La serie (TV seriál)
2003 Un caso di coscienza (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky