foto

Christian Ginepro

  • nar. 7.11.1973 (46 let)
    Pesaro, Marche, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Arrivano i prof
2015 Loro chi?
2013 Stai lontana da me
2012 Každý boží den
Natale con i fiocchi, Un (TV film)
2011 Boris - Il film
Faccio un salto all'Avana
2007 Piper (TV film)
2006 Gino Bartali - L'intramontabile (TV film)

TV seriály

2018 SKAM Italia (TV seriál)
Rocco Schiavone (TV seriál)
Dřív než kohout zakokrhá (S02E04)
Prach a stín (S02E03)
Celá pravda (S02E02)
další epizody (4)
2016 Rocco Schiavone (TV seriál)
Jarní úklid (S01E06)
Bylo to v květnu (S01E05)
Mimo sezónu (S01E04)
další epizody (6)
2011 Che Dio ci aiuti (TV seriál)
2010 Tutti per Bruno (TV seriál)
2008 Il commissario Manara (TV seriál)
2007 Boris (TV seriál)
2006 Crimini (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky