foto

Agnieszka Kowalska

  • nar. 26.3.1961 (60 let)
    Łódź, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Marynarz w Łodzi
2000 Człowiek wózków
1994 Miasto prywatne

TV seriály

2019 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 10 (S11E10)
Episode 9 (S11E09)
2014 Blondynka (TV seriál)
Tam i z powrotem (S03E02)
2013 Głęboka woda (TV seriál)
Kryzys (S02E05)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
2005 Kryminalni (TV seriál)
Skok (S02E03)
Oficer (TV seriál)
Narodziny (E12)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Właściwy partner, cz. 2 (S04E12)
2004 Czwarta władza (TV seriál)
2003 Na dobre i na złe (TV seriál)
Zapomniana choroba (S05E34)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky