foto

Mariusz Słupiński

  • nar. 16.3.1972 (47 let)
    Łódź, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Człowiek wózków

TV seriály

2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Druga szansa (TV seriál)
Robi się gorąco (S04E06)
2016 Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2015 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2013 Czas honoru (TV seriál)
Ultimatum Rainera (S06E04)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Władek (S01E13)
Za murem (S01E12)
Spotkania (S01E10)
další epizody (6)
Pitbull (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace