foto

Mariane Carter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 La Bolduc
2013 Meetings with a Young Poet
Stupeň 8: Armageddon (TV film)
2012 Mars a Avril
2011 Když byla Dolly Parton má matka
2010 Město stínů
2008 Borderline
Doktor Jekyll a pan Hyde (TV film)
Grand départ, Le
2007 Ring, Le
2006 Duo
2005 Obchod s bílým masem (TV film)
World of Trouble (TV film)
2004 Dans l'oeil du chat
Jablko sváru (TV film)
2003 Cesta ke dnu (TV film)
2002 The Stork Derby (TV film)
2001 Jeune fille à la fenêtre, Une
Třetí světová válka (TV film)
2000 Bez alibi
Café Olé
Hon na Prince (TV film)
On n'est pas là pour s'aimer (TV film)
V těle vraha
1999 Revenge of the Land (TV film)
1998 Kaňon divokých koček
1997 Whiskers (TV film)

TV seriály

2019 Napoleon (TV seriál)
1812 - 1821 (E04)
2017 Lâcher prise (TV seriál)
2015 Helix (TV seriál)
Překrásný nový svět (S02E13)
Vůdce (S02E12)
Plán B (S02E11)
další epizody (13)
2014 Helix (TV seriál)
Ve tmě (S01E13)
Žně (S01E12)
Černý déšť (S01E11)
další epizody (13)
2013 Nultá hodina (TV seriál)
2011 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Lstivá hra (S02E12)
Záchytka (S02E11)
2010 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Hokej (S02E10)
Jezevec (S02E09)
Předsnubní prsten (S01E02)
další epizody (4)
2008 Collection Fred Vargas (TV seriál)
Sous les vents de Neptune (E01)
2007 Belle-Baie (TV seriál)
2003 Veritas (TV seriál)

Dokumentární

1985 Caffe Italia Montréal

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky