foto

Rita Tushingham

  • nar. 14.3.1942 (77 let)
    Garston, Liverpool, Merseyside, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Last Night in Soho
2017 My Name Is Lenny
2013 Wee Man, The
2012 Outside Bet
2011 Out of the Night
Seamonsters
2009 Calling, The
2008 Telstar: The Joe Meek Story
2007 Il nascondiglio
Pýchavka
2006 Slečna Marplová: Sittafordská záhada (TV film)
2004 Božská Julie
2002 Stretford Wives, The (TV film)
2000 Out of Depth
1999 Swing
1998 Nächte mit Joan (TV film)
1997 Under the Skin
1996 Boy from Mercury, The
1995 Neobvyklé dobrodružství
1994 Evangelium podle Harryho
1992 Hamburger Gift (TV film)
Nedokonalý podvod
1991 Dieter Gütt - ein Journalist (TV film)
Papírová svatba
1990 Hard Days, Hard Nights
Sunday Pursuit
1989 Zmrtvýchvstalý
1988 The Legendary Life of Ernest Hemingway
1986 Judgment in Stone, A
Let
1985 Pippi Longstocking (TV film)
1982 Spaghetti House
1978 Mysteries
1977 Chléb, máslo a marmeláda
Green Eyes (TV film)
Velké vyváření
1976 Chlapec z předměstí
Rachel's Man
1975 The 'Human' Factor
1974 Fischia il sesso
Luger calibro 9: massacro per una rapina
1973 Little Red Riding Hood (TV film)
Where Do You Go From Here?
1972 Case of Laura C., The
Straight on Till Morning
1969 Obývací ložnice
The Guru
1968 Diamonds for Breakfast
1967 Smashing Time
1966 Zálesák
1965 Doktor Živago
Fortel, a jak ho získat
Moscow In Madrid
1964 Girl with Green Eyes
Kožené bundy
1963 Mít kam jít
1961 Kapka medu

TV seriály

2016 Uvěřitelné příběhy Neila Gaimana (TV seriál)
Krmiči a pojídači (E02)
2014 In the Flesh (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
2002 Helen West (TV seriál)
1986 Bread (TV seriál)
1982 Bekenntnisse des Hochstaplers Felix Krull (TV seriál)
1974 No Strings (TV seriál)

Dokumentární

2007 British Film Forever (TV seriál)
1993 Hollywood U.K. (TV seriál)