foto

Tara Lynne O'Neill

  • nar. 1975
    Belfast, Severní Irsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Made in Belfast
2007 Poker Nights
Poznamenaná (TV film)
2004 Omagh (TV film)
2003 A Dublin Story
Římské jaro paní Stoneové (TV film)
2002 Bobbie's Girl (TV film)
Chaos
2001 Disco Pigs
2000 Most Fertile Man In Ireland, The
Wild About Harry
1999 At Death's Door
1998 Crossmaheart
1997 Informátor

TV seriály

2019 Derry Girls (TV seriál)
The President (S02E06)
The Prom (S02E05)
The Curse (S02E04)
další epizody (6)
2018 Derry Girls (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2016 The Fall (TV seriál)
Po cestě pusté kráčejí (S03E06)
Peklo v něm (S03E04)
Brány světla (S03E03)
další epizody (5)
2014 Line of Duty (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2013 The Fall (TV seriál)
Bezedná propast (S01E05)
Má smělá píseň (S01E04)
Vilnost a víno (S01E03)
2012 6Degrees (TV seriál)
2005 Pure Mule (TV seriál)
2003 The Clinic (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1989 Fair City (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky