foto

Jonathan Ryland

  • nar. 10.11.1973 (45 let)
    Kingston upon Thames, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gloves Off
2014 Lifesaver (TV film)
2010 Dostaň ho tam
Mission London
Poznáš muže svých snů
2008 Temný rytíř
2007 Jedno s druhým
Nestanu se tvojí ženou
2006 Srdečná dohoda
2004 Calcium Kid
2003 Indian Dream (TV film)
2002 Momentky
2001 Běhna (TV film)

TV seriály

2017 Otec Brown (TV seriál)
Mínotaurův labyrint (S05E02)
2012 Konec přehlídky (TV seriál)
The Syndicate (TV seriál)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Mongrels (TV seriál)
2008 Mutual Friends (TV seriál)
2007 Gavin & Stacey (TV seriál)
2006 Ajťáci (TV seriál)
Genie in the House (TV seriál)
Pulling (TV seriál)
2003 Eustace Bros., The (TV seriál)
Keen Eddie (TV seriál)
2002 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Nežádoucí (S07E01)
2001 Night & Day (TV seriál)
The Glass (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Fat Friends (TV seriál)
Hearts and Bones (TV seriál)
Shades (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Spaced (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace