foto

Simon Brint

  • nar. 26.9.1950
    High Ham, Somerset, Anglie, Velká Británie
  • zem. 29.5.2011 (60 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2001 Bottom 2001: An Arse Oddity
2000 French & Saunders Live
1997 Bottom Live 3: Hooligan's Island
Clancy's Kitchen
1995 Sorry About Last Night (TV film)
1994 Very Open Prison, A (TV film)
1993 Newman and Baddiel: Live and in Pieces (TV film)
Tracey Takes on New York (TV film)
Vyberte si svou třídu (TV film)
1989 Work Experience
1987 Eat the Rich
1986 Dangerous Brothers Present: World of Danger
London's Burning: The Movie (TV film)
1982 Kevin Turvey: The Man Behind the Green Door (TV film)
Shocking Accident, A

TV seriály

2008 Teenage Kicks (TV seriál)
2004 Carrie & Barry (TV seriál)
Smoking Room, The (TV seriál)
Naprosto dokonalé (TV seriál)
White Box (S05E09)
2003 Eyes Down (TV seriál)
Naprosto dokonalé (TV seriál)
Cold Turkey (S05E08)
Exploitin' (S05E07)
Schmoozin' (S05E06)
další epizody (8)
2002 Druhá míza (TV seriál)
Naprosto dokonalé (TV seriál)
Gay (S04E07)
2001 The Savages (TV seriál)
Two Pints of Lager and a Packet of Crisps (TV seriál)
Naprosto dokonalé (TV seriál)
Menopause (S04E06)
Small Opening (S04E05)
Donkey (S04E04)
další epizody (6)
2000 Lenny Henry in Pieces (TV seriál)
Monarch of the Glen (TV seriál)
Párování (TV seriál)
1999 Hippies (TV seriál)
1998 11 O'Clock Show, The (TV seriál)
1997 Ruby (TV seriál)
Ruby Wax Show, The (TV seriál)
1996 All Rise for Julian Clary (TV seriál)
My Wonderful Life (TV seriál)
Naprosto dokonalé (TV seriál)
The Last Shout: Part 2 (S03E08)
The Last Shout: Part 1 (S03E07)
Konec (S03E06)
další epizody (8)
1994 All New Alexei Sayle Show, The (TV seriál)
Girl Friday (TV seriál)
Naprosto dokonalé (TV seriál)
Jak jsem přišla na svět (S02E06)
Bída (S02E05)
Nejlepší přátelé (S02E04)
další epizody (6)
1993 If You See God, Tell Him (TV seriál)
Newman and Baddiel in Pieces (TV seriál)
1992 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Módní magazín (S01E06)
Narozeniny (S01E05)
Vědecká prezentace (S01E04)
další epizody (6)
1991 Josie (TV seriál)
Lazarus & Dingwall (TV seriál)
Murder Most Horrid (TV seriál)
1989 Alexei Sayle's Stuff (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1987 French and Saunders (TV seriál)
1986 Lenny Henry Tonite (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1982 Comic Strip Presents, The (TV seriál)

Dokumentární

1999 Funny Turns: John Inman (TV film)

TV pořady

2010 One Ronnie, The (TV pořad)
1991 Full Wax, The (TV pořad)
1984 Lenny Henry Show, The (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1989 The Secret Policeman's Biggest Ball (divadelní záznam)
1987 Eat the Rich
1982 Kevin Turvey: The Man Behind the Green Door (TV film)

TV seriály

1987 French and Saunders (TV seriál)
1985 Girls on Top (TV seriál)
1984 Mladí v partě (TV seriál)
Prachy (S02E02)
1982 Comic Strip Presents, The (TV seriál)

Dokumentární

1986 Come Dancing (TV film)

Host

TV pořady

1995 Comic Relief: Behind the Nose (TV pořad)
1988 Comic Relief (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace