foto

Ella Leyers

  • nar. 31.8.1988 (31 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 All of Us
Totenfieber - Nachricht aus Antwerpen (TV film)
2018 Ma mère est folle
2014 Halfweg
2013 Het vonnis

TV seriály

2017 13 přikázání (TV seriál)
2015 Professor T. (TV seriál)
Spitsbroers (TV seriál)
2014 Albert II (TV seriál)
Amateurs (TV seriál)
2013 Connie & Clyde (TV seriál)
Zuidflank (TV seriál)
2008 Pohřešovaní (TV seriál)
2005 Halleluja! (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Witse (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky