foto

Vera Puts

  • nar. Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant
2015 F.C. De Kampioenen 2: Jubilee general
2007 I.V.F
1993 Aan zee

TV seriály

2019 Geub (TV seriál)
2004 Wet volgens Milo, De (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2000 Brussel Nieuwsstraat (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1990 Alfa Papa Tango (TV seriál)
F.C. De Kampioenen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky