foto

Bart Van Avermaet

  • nar. 26.7.1961 (59 let)
    Duffel, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Feest! 50 jaar televisie (TV film)

TV seriály

2010 Goesting (TV seriál)
2004 Rupel (TV seriál)
2000 Brussel Nieuwsstraat (TV seriál)
Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)
1993 Familie Backeljau (TV seriál)
Wittekerke (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky