foto

Jos Geens

  • nar. 20.8.1951 (68 let)
    Diest, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Café Derby
2011 Býčí šíje
2009 Smolaři
1983 De vlaschaard
Na de liefde
1980 Hellegat
1974 Vrek, De (TV film)
1973 Le conscrit

TV seriály

2015 Vossenstreken (TV seriál)
2014 Amateurs (TV seriál)
2013 Na vlámských polích (TV seriál)
2012 Quiz Me Quick (TV seriál)
Salamandr (TV seriál)
2011 Rox (TV seriál)
2010 Dubbelleven (TV seriál)
2008 Pohřešovaní (TV seriál)
2006 Mega Mindy (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Rupel (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)
1994 Buiten de Zone (TV seriál)
1993 Meester! (TV seriál)
Wittekerke (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)
1988 Langs de kade (TV seriál)
1978 De collega's (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky