foto

Peter Hosking

  • nar. 19.12.1947 (69 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Borg/McEnroe
2015 Gangster Ka: Afričan
Last Knights
2012 Dangerous Remedy (TV film)
2009 Beggar's Story
2008 Personality Plus
Sněženky a machři po 25 letech
2006 Einstein's Sisters (studentský film)
1990 Bony (TV film)
1984 Channel Chaos
1983 Descant for Gossips, A (TV film)

TV seriály

2018 Britannia (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2016 Rapl (TV seriál)
Krvavý revír (S01E07)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Bez hranic (TV seriál)
Everybody Will Know (S02E04)
Borgia (TV seriál)
1502 (S03E08)
1495 (S03E01)
2013 Borgia (TV seriál)
The Seven Sorrows (S02E11)
2011 Borgia (TV seriál)
The Bonds of Matrinomy (S01E05)
Wisdom of the Holy Spirit (S01E04)
A Sacred Vow (S01E03)
1998 Ranaři (TV seriál)
1982 Come Midnight Monday (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace