foto

Arťjom Grigorjev

  • nar. 6.5.1973 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hrdina
Humorista
2012 Agent Vinod
Nevsky Prospect, The
2011 Dolina roz
Mai wei
2010 V Centurija: V poiskach začarovannych sokrovišč
2007 Děrzkije dni

TV seriály

2015 Kvest (TV seriál)
2014 Dve legendy (TV seriál)
Sladkaja žizň (TV seriál)
Staršaja doč (TV seriál)
2013 Gorodskije špiony (TV seriál)
2010 Těrminal (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Sladkaja žizň 3 (TV seriál)
2014 Dve legendy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky