foto

Katarzyna Łukaszyńska

  • nar. 1970

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nie zostawiaj mnie
2000 Pierwszy milion
1999 Jak narkotyk
1995 Gracze

TV seriály

2016 Na noże (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 6 (S07E06)
2015 Mąż czy nie mąż (TV seriál)
Koń trojański (E08)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Siłownia (S14E10)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Granica bezpieczeństwa (S17E05)
2012 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wróżby (S07E11)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Czas honoru (TV seriál)
W pułapce (S04E02)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Gwiazdeczka (S05E01)
2010 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Helena (S04E12)
2009 Siostry (TV seriál)
Muzyka i gwiazdy (E04)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Ukąszenie węża (S02E07)
2006 Mrok (TV seriál)
Temida (E08)
2005 Na dobre i na złe (TV seriál)
Pechowy dzień (S07E13)
2002 Na dobre i na złe (TV seriál)
Biała niedziela (S04E20)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky