foto

Gert Portael

  • nar. 7.1.1961 (60 let)
    Beerse, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 My
2007 I.V.F
Ideální partie
2005 Suspect
2004 Ellektra
2003 La Maison du canal (TV film)
2001 Olivetti 82
2000 Iedereen beroemd!
Lijmen/Het been
1999 Míč
Shades
1997 Hombres complicados
Oktobernacht
1992 Daens

TV seriály

2020 Over Water (TV seriál)
Benedicte (S02E09)
Goede raad (S02E08)
Ongepaste maatregelen (S02E06)
další epizody (7)
2019 Gina en Chantal (TV seriál)
2018 Over Water (TV seriál)
Sporenonderzoek (S01E08)
Biechten of zwijgen (S01E07)
Een vriendendienst (S01E06)
další epizody (5)
2016 Callboys (TV seriál)
Voorzichtig op de baan! (S01E07)
Fonda (S01E02)
2013 Gent West (TV seriál)
2012 De zonen van Van As (TV seriál)
2010 Duts (TV seriál)
2009 Kód 37 (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Rupel (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2000 Brussel Nieuwsstraat (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
Peulengaleis, Het (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
Kulderzipken (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)

Dokumentární

1985 Permeke

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky