foto

Alexander Bedria

  • nar. 24.5.1982 (37 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Zim
2016 Papa
2015 When Duty Calls (TV film)
2012 Amazing Spider-Man

TV seriály

2018 Mayans M.C. (TV seriál)
2017 The Orville (TV seriál)
Cupid's Dagger (S01E09)
2016 Ray Donovan (TV seriál)
Texasan (S04E08)
2014 Newsroom (TV seriál)
Pohrdání soudem (S03E04)
2012 Skandál (TV seriál)
Crash and Burn (S01E05)
2011 90210: Nová generace (TV seriál)
Modrá Naomi (S03E17)
Setkání se šprtem (S03E15)
2009 Kriminálka Miami (TV seriál)
Sečteno, podtrženo (S08E10)
2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Bratrstvo ve zbrani (S04E10)

Režijní filmografie

Filmy

2017 The Zim

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 The Zim

Producentská filmografie

Filmy

2017 The Zim

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky