foto

Pavel Stránský

  • nar. 7.5.1967 (51 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Výhra admirála Kotrby (TV film)
1980 Prázdniny pro psa
1979 Od zítřka nečaruji
Poplach v oblacích
1977 Adéla ještě nevečeřela

TV seriály

1971 Pan Tau (TV seriál)

Dokumentární

2012 Making Light In Terezin

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace