foto

Ľudmila Purkyňová

  • nar. 17.6.1928
    Hradec Králové, Československo
  • zem. 26.7.1990 (62 let)
    Bratislava, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1981 Macbeth (TV film)
1980 Pozor na anjelov (TV film)
1979 Vojvodkyňa z Amalfi (TV film)
Život je sen (TV film)
1973 Piková dáma (TV film)
Timon Aténsky (TV film)
1968 Peter a Lucia (TV film)
1967 Hernani (TV film)
Pasca (TV film)
1964 Oblomov (TV film)
1963 Dobrodružstvo s Vaterlandom (TV film)
Jánošík I., II.
1962 Chvastúň (TV film)

Dokumentární

1983 Revolučná etuda, Belasé kone na červenej tráve (TV film)
1966 Hudba na hradoch a zámkoch v 17. a 18. storočí
Spravodliví (TV film)

TV pořady

1976 Recitál Viery Strniskovej (TV pořad)

Divadelní záznam

1988 Peter a Pavel (divadelní záznam)
1987 Pokus o lietanie (divadelní záznam)
1986 Zvon bez veže (divadelní záznam)

Maskérská filmografie

Filmy

1964 Oblomov (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky