foto

Jaroslav Vidlář

  • nar. 10.1.1935 (85 let)
    Olomouc, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Pohádka z ostrova Man (TV film)
1999 Jeníček a Mařenka (TV film)
1998 O modrém ptáčku (TV film)
1997 Černokněžník (TV film)
1996 Slavík (TV film)
1991 Král a zloděj (TV film)
1989 Fubu (TV film)
1988 O zrzavé Andule (TV film)
1987 Hádání s Hadovkou (TV film)
Kouzelný cedníček (TV film)
Vltavská víla (TV film)
1986 O houbovém Kubovi a princi Jakubovi (TV film)
1985 Chán Sulejmán a víla Fatmé (TV film)
Jak se tančí brumbambule (TV film)
1981 Chudák muzika (TV film)
Dubové čarování (TV film)
1980 O Ptáku Ohniváku (TV film)
1979 Švec Janek v pohádkové zemi (TV film)
1977 Adéla ještě nevečeřela
1971 Princ Bajaja
1970 Pinocchiova dobrodružství II. (TV film)
1968 Lorinka a čertík Bertík (TV film)
O princi Malíčkovi (TV film)
1966 Revue v mlze (TV film)
1965 Tonička a kocour Filip (TV film)

TV seriály

2008 Hop nebo trop (TV seriál)
Ženy do větru (S02E03)
1994 Příběhy včelích medvídků (TV seriál)
Čarovná zahrada (S02E07)
Sluneční prasátko (S02E06)
Boty pro Kvapníka (S02E05)
další epizody (7)
1984 Příběhy včelích medvídků (TV seriál)
Zimní (S01E13)
Rohatý (S01E12)
Splašený (S01E11)
další epizody (13)
1975 Beránci a čert (TV seriál)
1973 Míša Kulička (TV seriál)
Míša Kulička v zoologické zahradě (E07)
Míša Kulička na toulkách městem (E06)
Míša Kulička v opravdovém cirkuse (E05)
další epizody (7)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1984 Příběhy včelích medvídků (TV seriál)
Splašený (S01E11)
Bonbónový (S01E10)
Ubrečený (S01E09)
další epizody (8)
1982 Vonička (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Magazín Jů a Hele (TV pořad)
2001 Barvy života (TV pořad)
1999 Kouzelná školka (TV pořad)
1998 Na plovárně (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky