foto

Maciej Kubica

  • nar. 16.12.1967 (53 let)
    Legnica, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Futro z misia
2001 Gulczas, a jak myślisz?
Kameleon
Pieniądze to nie wszystko
2000 Wyrok na Franciszka Kłosa (TV film)
1997 Nocne graffiti
1996 Horror w Wesołych Bagniskach
Młode wilki
1993 Kolos

TV seriály

2019 Princip slasti (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
2018 Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 11 (S12E11)
2017 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Przez żołądek do całej reszty (S02E09)
2016 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Uciekinier (S15E01)
2015 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Cień podejrzeń (S13E11)
2014 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Cudowne dziecko (S11E08)
2013 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Dzień papieski (S10E06)
Wybuch (S10E01)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
W potrzasku (S01E04)
2011 Rodzinka.pl (TV seriál)
Nienormalnie normalna rodzina (S01E11)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Przepowiednia (S13E08)
2010 Usta usta (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Pamięć (S03E02)
2006 Mrok (TV seriál)
Miłość może zabić (E04)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Pochopna diagnoza (S08E08)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Fala zbrodni (TV seriál)
Promienie śmierci (S03E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky