foto

Raoul Ganeev

  • nar. 11.2.1964 (56 let)
    Kazan, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Rodina na útěku (TV film)
Underworld: Evolution
2005 Zásnubní prsten (TV film)
2004 Riddick: Kronika temna
2002 Nakládačka 2: Zpátky na led
2001 3000 mil na útěku
Jako pavouk
Vzhůru nohama
2000 Medvěd a já
Trixie
1999 Jack Bull (TV film)
Konvergence
Tři králové
1996 Kissed
1989 Gu-Ga

TV seriály

2018 V čužom kraju (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Ochota (S02E11)
2014 Provokator (TV seriál)
2013 Ně ženskoje dělo (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Klub po intěresam (S07E01)
2012 Bratany 3. Prodolženie (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
2011 Igra (TV seriál)
Mladšij (S01E03)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Gosť s juga (S03E01)
Čas Volkova (TV seriál)
Boi bez pravil (S05E24)
Strelok (S05E12)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Žertva nauki (S05E27)
2010 Otděl (TV seriál)
Po pravu (E03)
Těrminal (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Zolotiško (S03E33)
Čas Volkova (TV seriál)
Tonkaja diplomatija. Časť 2 (S04E02)
Tonkaja diplomatija. Časť 1 (S04E01)
2009 Krest v kruge (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Prizrak (S06E16)
2008 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Malčik-ubijca (S03E02)
Špionskije igry (TV seriál)
Častnyj vizit (E10)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Dětěktivy (TV seriál)
Krvavé svědectví (TV seriál)
2004 Kulagin i partňory (TV seriál)
2003 Hvězdná brána (TV seriál)
Proměna (S06E16)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
The Lone Gunmen (TV seriál)
The Lying Game (E11)
Hvězdná brána (TV seriál)
Zoufalé řešení (S05E11)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Pacientka X (S05E13)
1996 Akta X (TV seriál)
Terma (S04E09)
Tunguska (S04E08)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1994 Akta X (TV seriál)
Hostitel (S02E02)
1992 Highlander (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky