foto

Raoul Ganeev

  • nar. 11.2.1964 (55 let)
    Kazan, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Rodina na útěku (TV film)
Underworld: Evolution
2005 Zásnubní prsten (TV film)
2004 Riddick: Kronika temna
2002 Slap Shot 2: Breaking the Ice
2001 3000 mil na útěku
Jako pavouk
Vzhůru nohama
2000 Medvěd a já
Trixie
1999 Jack Bull (TV film)
Konvergence
Tři králové
1996 Kissed
1989 Gu-Ga

TV seriály

2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Ochota (S02E11)
2014 Provokator (TV seriál)
2013 Ment v zakoně 7 (TV seriál)
Ně ženskoje dělo (TV seriál)
2012 Bratany 3. Prodolženie (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
2011 Igra (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Gosť s juga (S03E01)
Čas Volkova 5 (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Žertva nauki (S05E27)
2010 Otděl (TV seriál)
Těrminal (TV seriál)
Čas Volkova 4 (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Zolotiško (S03E33)
2009 Krest v kruge (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Prizrak (S06E16)
2008 Špionskije igry (TV seriál)
Častnyj vizit (E10)
2007 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
2006 Dětěktivy (TV seriál)
Krvavé svědectví (TV seriál)
2004 Kulagin i partňory (TV seriál)
2003 Hvězdná brána (TV seriál)
Proměna (S06E16)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
The Lone Gunmen (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Zoufalé řešení (S05E11)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Pacientka X (S05E13)
1996 Akta X (TV seriál)
Terma (S04E09)
Tunguska (S04E08)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1994 Akta X (TV seriál)
Hostitel (S02E02)
1992 Highlander (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace